Min profil

Wifi og strøm ombord

Arbeider du på toget eller liker å se film når du reiser? Her finner du informasjon om Wifi og mulighetene til å lade ombord på avgangene våre.
God Wifi-dekning fra Stavanger til Egersund, og fra Kongsberg til Oslo. Middels dekning fra Kristiansand til Bø. Svak dekning fra Egersund til Kristiansand, og mellom Bø og Kongsberg.

Wifi

Det finnes trådløst nettverk tilgjengelig på alle regionale tog. Lokale avganger har dessverre ikke internettilgang.

 

Slik bruker du nettverket

Finn nettverket Go-Ahead_Nordic_wifi og knytt til. Ferdig!

Du trenger ikke å opprette profil for å bruke nettverket hos oss.

 

Dekning hos oss

Dessverre er ikke dekningen så bra som vi kunne ønske på hele strekningen, så det kan være lurt å planlegge å legge det du trenger offline før du kommer til områdene med dårligst dekning.

God dekning

  • Stavanger til Egersund
  • Kongsberg til Oslo

Middels dekning

  • Kristiansand til Bø

Dårlig dekning

  • Egersund til Kristiansand
  • Bø til Kongsberg

 

Hva gjør vi for å bedre dekningen ombord

For at vi skal kunne gi deg god dekning i toget er vi helt avhengig av at det er dekning utenfor togene våre. Det er ikke alle steder vi kjører som har perfekt 4G-dekning. Sørlandsbanen har mange tuneller og disse er foreløpig ikke bygget om for å gi deg som kunde god dekning på reisen. Vi har laget en illustrasjon som viser hvor vi har god og dårlig dekning. Togene vi kjører bruker dekning levert av ICE, Phonero og Telenor for å gi deg Internett om bord i toget. I områder der disse har god dekning skal vi klare å dele denne gode dekningen med deg inne i toget.

I tillegg deltar vi i andre prosjekter som vil gi deg bedre dekning på din togreise. Norske Tog, Jernbanedirektoratet, og Go-Ahead Nordic jobber med å bytte ut teknisk utstyr (repeatere) om bord i togene som skal gi bedre tale og datakvalitet via ditt eget mobilabonnement. Dette prosjektet har startet, og vi forventer at regiontogene våre skal være ferdig oppgradert i løpet av 2022.

Strøm

Trenger du å lade småelektronikk så finnes det strømuttak ved alle setene på regionale avganger.

Vær oppmerksom på at det ikke er mulig lade el-sykkel eller andre små motoriserte kjøretøy ombord. Vi foretrekker at motoriserte rullestoler også lades før du går på toget, men skulle det være aktutt behov så tillater vi det. Vi ber da om at du kontakter ombordpersonalet før du starter ladingen, slik at de kan sikre at det skjer på en sikker måte.