Min profil

Takk for at du tenker miljø

Opplev Sørtoget med bærekraft i bagasjen. Tenk tog neste gang du skal ut på tur.

Med bærekraft i bagasjen

Kjære ukependler og kjære helgependler. Du som tar turen sørover på skinner for å besøke nære og kjære, og du som sjelden velger toget. Å reise med tog er ikke alltid det raskeste eller enkleste alternativet. Ikke heller det billigste. Men en behagelig og bærekraftig reise som gjør at du kan komme deg fra a til b. Du kan utforske Norge, uten at det går på bekostning av omgivelsene. På den måten kan vi fortsette å besøke kriker og kroker av landet vårt med grønn og god samvittighet. Så takk for at du tenker miljø - og takk for at du velger oss.

Finn reisen din her

 

La tankene gå på skinner. Det er både trygt å godt å reise med Go-Ahead. Vi tar oss av smittevern, så du kan tenke på andre ting.

Er det lenge siden du satte deg godt til rette i et togsete med en kaffekopp i hånda og musikk på øret? Har du noen gang lent panna mot vinduet og sett landskapet gli forbi i stadig større fart? Og husker du sist du kom til en stasjon du aldri hadde hørt om før, og tenkte at her må du dra tilbake en gang?

Les mer her

Toget er en klimavinner. Togturen med Go-Ahead har lave klimagassutslipp og er et godt valg for deg som vil reise klimavennlig.

Det er mange gode grunner til å velge toget. Det er enkelt og behagelig, du slipper å stampe i kø og kan bruke reisetiden til jobb eller avslapning. For stadig flere blir det også viktig at toget er et miljøvennlig transportmiddel.

Les mer her