Min profil

Om mobilappene

 • Om mobilbilletter

  Billetten du har lagret i mobiltelefonen er et gyldig reisedokument. Billetten vil aktiveres automatisk når du når tidspunktet for reisestart, eller ved starttidspunkt for periodebilletten.

  For å vise konduktøren at du har en gyldig billett, ber vi deg om å hente frem billetten og trykke på bildet. Gyldige billetter vil spille av en liten animasjon.

  Ved billettkontroll vil konduktøren ønske å lese av QR-koden. Trykk på QR-koden for å åpne et større bilde. Den kan hende at konduktøren må be om å få mobilen overlevert for å gjennomføre avlesingen.

  Mobilbilletter er personlige og kan normalt ikke overdras til en annen telefon eller applikasjon. Det betyr at dersom du har kjøpt billetter for andre på mobiltelefonen din, er du den som kan fremvise billettene for reisefølget ditt ved kontroll.

  Vær oppmerksom om du ønsker å slette appen

  Vær oppmerksom på at billettene er lagret direkte i mobilappen. Det betyr at om du velger å slette appen, vil du også slette billettene. Vi advarer derfor mot å slette appen om du har ubrukte billetter. Skulle du ha vært så uheldig å slette appen, er likevel ikke alt tapt. Kundeservice kan hjelpe deg å skrive ut nye billetter. Kontaktopplysninger kunderservice finner du her.

 • Før du går på toget

  Husk at du er ansvarlig for å ha en gyldig billett når du oppholder deg på toget. Pass derfor på følgende:

  1. Kjøpet er gjennomført og du har mobilbilletten tilgjengelig

  2. Du kan dokumentere at du har rett på eventuelle rabatter

  3. At det er mulig å lese av billetten. Du må med andre ord sørge for at du har tilstrekkelig batteri og at skjermen ikke har skader som hindrer avlesing.
 • Mistet eller byttet telefon?

  Om du skulle miste eller bytte telefon, vil ikke billettene du har kjøpt automatisk åpnes på den nye telefonen. Billettene er ikke tapt, siden de er knyttet til profilen din.

  Kontakt kundeservice så hjelper de deg med å få skrevet ut nye billetter. Konaktopplysninger til kundeservice finner du her.