Min profil

La tankene gå på skinner

Det er både trygt og godt å reise med Go-Ahead. Vi tar oss av smittevern, så du kan tenke på andre ting.

Er det lenge siden du satte deg godt til rette i et togsete med en kaffekopp i hånda og musikk på øret? Har du noen gang lent panna mot vinduet og sett landskapet gli forbi i stadig større fart? Og husker du sist du kom til en stasjon du aldri hadde hørt om før, og tenkte at her må du dra tilbake en gang?

Å reise er en fantastisk mulighet til å oppleve nye ting. Til å la tankene fly mens noen andre sørger for at du kommer deg dit du skal. En tilmålt tid til deg selv, og kanskje noen du reiser sammen med.

 

Til alle tider har toget inspirert, og mang en sang og dikt har kommet fra og handlet om toget. «Å reisa er å leva som eit sus på perrong. Skinnene kan vegen, toget har sin eigen song» skrev Arne Hjeltnes i sitt Togdikt. Kari Bremnes har en populær «Togsang» og Piet Heins skrev om «Tog i Natten».

Alle blir ikke poeter av å ta toget, og for de flest handler det om å komme seg fra A til B. Det sørger vi i Go-Ahead for, men kundenes komfort underveis er også viktig. Det skal være behagelig å reise med oss, enten du bare skal en kort tur til jobb, eller har flere timer foran deg i togsetet. Det er derfor vi har utstyrt kafévognen med både varme og kalde retter, middag og bakst. Her serveres også et glass vin eller en kaffekopp til den som måtte ønske det. Ved setene er det strømuttak så du kan lade opp datamaskinen eller telefonen din. Så blir det opp til deg selv om du vil få unnagjort litt jobb, eller hygge deg med en film.

 

2020 har vært et spesielt år, og for mange har det vært en tid med mindre farting. Utenlandsturer har vært utelukket, og bare det å gå i butikken har for enkelte kunne føles utrygt. I Go-Ahead tar vi smittevern på alvor, for å ivareta både passasjerer og ansattes sikkerhet. Vi sørger for avstand ved å kun selge annethvert sete. Det gjør togturen både trygg og komfortabel.

Det er ikke godt å si hva framtiden vil bringe, men vi i Go-Ahead håper den vil gå på skinner. Og så håper vi at du vil være med på reisen!

 

Toget er en klimavinner. Togturen med Go-Ahead har lave klimagassutslipp og er et godt valg for deg som vil reise klimavennlig.

Det er mange gode grunner til å velge toget. Det er enkelt og behagelig, du slipper å stampe i kø og kan bruke reisetiden til jobb eller avslapning. For stadig flere blir det også viktig at toget er et miljøvennlig transportmiddel.

Les mer her