Min profil

Sorter på

Artikkelutlisting

Cathrine Elgin. Smilende kvinne med mellomblondt langt hår med sideskill og blå øyne. Hun har på seg hvit t-skjorte og blå cardigan. Bakgrunnnen er mørk, men man kan skimte lys i en vertikal linje.

Drømmen om den perfekte reise

Etter at Go-Ahead har kjørt togene mellom Oslo og Stavanger i noen uker er administrerende direktør Cathrine Elgin optimistisk. – Det er nå det virkelige arbeidet begynner, sier hun.

Kvinne holder en hvit høne mens hun sitter på huk. Hun har mørkt hår i hestehale, store runde øredobber og svart kjeledress. Bakken er gruslagt. Bakgrunnen er svart.

På Jæren er de stolte av kyllingen sin

Og det har de grunn til. På familiegårdene i Den Stolte Hane er de nemlig levende opptatt av god smak, dyrevelferd og klima.

Svart-hvit bilde av to kvinner og to menn forran et bryggeanlegg. De to kvittene står på venstre side og har på seg hvit skjorte og jeans. Den yngste sitter på et ølfat. Mannen i midten har på seg hvit skjorte og jeans. Mannen til høyre lener seg mot en trapp og har på seg mørk hettegenser, jeans og holder et par hansker.

Hele familien brygger

Det begynte med en seilskutekaptein fra Egersund. Nå står fjerde og femte generasjon ved roret på Berentsens Brygghus.

Bilde av tre typer pizza på lys grå bakgrunn. To av pizzaene er dekket med ruccola. Den tredje er en calsone. På borde ser man en liten skål rømme, chili, ruccola og eplebiter.

Nyt et godt og kortreist måltid

Hjertelig velkommen i kafévognen om bord på Sørtoget Region. Her serverer vi varm og kald mat, snacks og drikkevarer, blant annet fra produsenter i nabolaget.

Reklame for Norsk kombucha styrkedrikk i norsk vinterfjell. I forgrunnen ser man en mann og en kvinne som drikker kambucha. Han er kledd i grå hettegenser, gul bukse, solbriller og drikker gul kambucha. Hun har på seg rosa mønstret genser, hvit og svart jakke og drikker rosa kambucha. I bakgrunnen tar en mann salto på ski. Han har på seg mørk hatt, grå fleece genser, mørke bukser, slålåmski og staver. Bak ham er det fem grantrær og en fjelltopp.

Styrkedrikken fra Skien

Kombucha er en drikk som blir stadig mer populær over hele verden. Vi henter vår fra nabolaget.

Åtte person på perrongen på Bø stasjon. Blå himmel og sol. I bakgrunn et gult stasjonshus. I forgrunn en dame i grønn kjole med hvit jakke som holder en el-sykkel. Bak dammen står det syv andre personer. Bak disse kan du skimte et mørke blått tog med Go-Ahead Nordic logo.

Nå kan du leie el-bil og el-sykkel på Bø Stasjon

Vi har en gledelig nyhet til alle innbyggere og tilreisende til Bø. På parkeringsplassen ved Bø stasjon vil du i en periode fremover ha mulighet til å leie el-bil og el-sykkel. Dette er perfekt for deg som trenger bil eller sykkel for en kort eller lengere tur.

Tog i solnedgang på perrong. Blå og rød himmel.

Innføring av stillesoner på Jærbanen

Mange passasjerer har ønsket seg stillesone når de reiser med toget. Det tar vi på alvor – og allerede nå er noen av vognene merket med «stillesone». De resterende vognene vil blir merket fortløpende i de nærmeste ukene.