Min profil

Sorter på

Artikkelutlisting

Bilde av tre typer pizza på lys grå bakgrunn. To av pizzaene er dekket med ruccola. Den tredje er en calsone. På borde ser man en liten skål rømme, chili, ruccola og eplebiter.

Nyt et godt og kortreist måltid

Hjertelig velkommen i kafévognen om bord på Sørtoget Region. Her serverer vi varm og kald mat, snacks og drikkevarer, blant annet fra produsenter i nabolaget.

Famile står på en fjelltopp og ser mot utsikten. En voksen mann har en liten jente på skuldrene. Han bærer en mørk ryggsekk og har på seg gul t-skjore og mørke bukser. Hun har lyst hår i musefletter, rød t-skjorte og mørke bukser. To gutter står i midten. Den eldste er blod, bærer en ryggsekk, har på blå t-skjorte og mørke bukser. Den ynste er blond, har på rød t-skjorte og mørke busker som er brettet opp. Kvinnen står til høyre, bærer en rød ryggsekk og har på rød genser og rød og gul bukse. I forgrunnen ser man et furutre og fjellknauser. I bakgrunnen ser man blåner.

Skap de fine sommerminnene!

Ta toget til Bø og Midt-Telemark regionen i sommer. Med flere daglige avganger til Bø fra Oslo, Kristiansand og Stavanger er dette den perfekte sommerdestinasjon for liten og stor.

Utsikt over Preikestolen inn over Lysefjorden. Blått vann. Lettskyet. Fjell i front, med fjord i bakgrunn.

Stavanger – byen som har alt!

Ønsker du å kombinere en aktiv ferie med vakker natur sammen med noen late dager og gode matopplevelser? Da er Stavanger det perfekte reisemålet for deg!

Liten sandstrand omringet av små steinhomer og gress. Vannet bruser inn mot land. Blå himmel.

Jæren – regionen med de lange strendene

Du har ikke sett hele Norge om du ikke har sett Jæren, sies det. Jærkysten er virkelig noe for seg selv med de lange sandstrendene og vakre sanddynene. Ta Sørtoget til de mange attraksjonene som ligger på Jæren.

Åtte person på perrongen på Bø stasjon. Blå himmel og sol. I bakgrunn et gult stasjonshus. I forgrunn en dame i grønn kjole med hvit jakke som holder en el-sykkel. Bak dammen står det syv andre personer. Bak disse kan du skimte et mørke blått tog med Go-Ahead Nordic logo.

Nå kan du leie el-bil og el-sykkel på Bø Stasjon

Vi har en gledelig nyhet til alle innbyggere og tilreisende til Bø. På parkeringsplassen ved Bø stasjon vil du i en periode fremover ha mulighet til å leie el-bil og el-sykkel. Dette er perfekt for deg som trenger bil eller sykkel for en kort eller lengere tur.

Takk for at du tenker miljø

Opplev Sørtoget med bærekraft i bagasjen. Tenk tog neste gang du skal ut på tur.

Nærbilde av dame som leser i bok. Sitter i et tog ved vinduet.

La tankene gå på skinner

Det er både trygt og godt å reise med Go-Ahead. Vi tar oss av smittevern, så du kan tenke på andre ting.

Tog i solnedgang på perrong. Blå og rød himmel.

Innføring av stillesoner på Jærbanen

Mange passasjerer har ønsket seg stillesone når de reiser med toget. Det tar vi på alvor – og allerede nå er noen av vognene merket med «stillesone». De resterende vognene vil blir merket fortløpende i de nærmeste ukene.

Foto: Tord Paulsen

Smakfull togreise på Jæren

Bli med Go-Ahead og GuideCompaniet på en kulinarisk togreise under årets Gladmatfestival.

Hvorfor er det buss for tog?

I tiden som kommer vil du i perioder måtte ta buss for tog på våre linjer. Her får du en oversikt over når og hvor det skjer, og hvorfor.

Sykkeltur på skinner

Sørtoget bringer deg til tre spennende strekninger hvor du kan leie sykkeldresin – et pedaldrevet fremkomstmiddel med jernbanehjul.

Sørpasset

Ta det som det kommer i sommer. Hopp av og på med Sørpasset fra Go-Ahead så mye du vil i en uke.