Min profil

Sorter på

Artikkelutlisting

Cathrine Elgin. Smilende kvinne med mellomblondt langt hår med sideskill og blå øyne. Hun har på seg hvit t-skjorte og blå cardigan. Bakgrunnnen er mørk, men man kan skimte lys i en vertikal linje.

Drømmen om den perfekte reise

Etter at Go-Ahead har kjørt togene mellom Oslo og Stavanger i noen uker er administrerende direktør Cathrine Elgin optimistisk. – Det er nå det virkelige arbeidet begynner, sier hun.

Kvinne holder en hvit høne mens hun sitter på huk. Hun har mørkt hår i hestehale, store runde øredobber og svart kjeledress. Bakken er gruslagt. Bakgrunnen er svart.

På Jæren er de stolte av kyllingen sin

Og det har de grunn til. På familiegårdene i Den Stolte Hane er de nemlig levende opptatt av god smak, dyrevelferd og klima.

Svart-hvit bilde av to kvinner og to menn forran et bryggeanlegg. De to kvittene står på venstre side og har på seg hvit skjorte og jeans. Den yngste sitter på et ølfat. Mannen i midten har på seg hvit skjorte og jeans. Mannen til høyre lener seg mot en trapp og har på seg mørk hettegenser, jeans og holder et par hansker.

Hele familien brygger

Det begynte med en seilskutekaptein fra Egersund. Nå står fjerde og femte generasjon ved roret på Berentsens Brygghus.

Bilde av tre typer pizza på lys grå bakgrunn. To av pizzaene er dekket med ruccola. Den tredje er en calsone. På borde ser man en liten skål rømme, chili, ruccola og eplebiter.

Nyt et godt og kortreist måltid

Hjertelig velkommen i kafévognen om bord på Sørtoget Region. Her serverer vi varm og kald mat, snacks og drikkevarer, blant annet fra produsenter i nabolaget.

Reklame for Norsk kombucha styrkedrikk i norsk vinterfjell. I forgrunnen ser man en mann og en kvinne som drikker kambucha. Han er kledd i grå hettegenser, gul bukse, solbriller og drikker gul kambucha. Hun har på seg rosa mønstret genser, hvit og svart jakke og drikker rosa kambucha. I bakgrunnen tar en mann salto på ski. Han har på seg mørk hatt, grå fleece genser, mørke bukser, slålåmski og staver. Bak ham er det fem grantrær og en fjelltopp.

Styrkedrikken fra Skien

Kombucha er en drikk som blir stadig mer populær over hele verden. Vi henter vår fra nabolaget.

Famile står på en fjelltopp og ser mot utsikten. En voksen mann har en liten jente på skuldrene. Han bærer en mørk ryggsekk og har på seg gul t-skjore og mørke bukser. Hun har lyst hår i musefletter, rød t-skjorte og mørke bukser. To gutter står i midten. Den eldste er blod, bærer en ryggsekk, har på blå t-skjorte og mørke bukser. Den ynste er blond, har på rød t-skjorte og mørke busker som er brettet opp. Kvinnen står til høyre, bærer en rød ryggsekk og har på rød genser og rød og gul bukse. I forgrunnen ser man et furutre og fjellknauser. I bakgrunnen ser man blåner.

Skap de fine sommerminnene!

Ta toget til Bø og Midt-Telemark regionen i sommer. Med flere daglige avganger til Bø fra Oslo, Kristiansand og Stavanger er dette den perfekte sommerdestinasjon for liten og stor.

Utsikt over Preikestolen inn over Lysefjorden. Blått vann. Lettskyet. Fjell i front, med fjord i bakgrunn.

Stavanger – byen som har alt!

Ønsker du å kombinere en aktiv ferie med vakker natur sammen med noen late dager og gode matopplevelser? Da er Stavanger det perfekte reisemålet for deg!

Damptog som kommer kjørende langs smaletogskinner. Sort lokomotiv og brune vogner. Kjører i grønn natur med trær på begge sider. Røyk kommer opp av damlokmotivet.

Opplev Setesdalsbanen i sommer

Reis med den smalsporede Setesdalsbanen i sommer. Med flere daglige avganger, bringer Sørtoget deg til Vennesla som ligger seks kilometer unna Setesdalsbanens utgangsstasjon.

Liten sandstrand omringet av små steinhomer og gress. Vannet bruser inn mot land. Blå himmel.

Jæren – regionen med de lange strendene

Du har ikke sett hele Norge om du ikke har sett Jæren, sies det. Jærkysten er virkelig noe for seg selv med de lange sandstrendene og vakre sanddynene. Ta Sørtoget til de mange attraksjonene som ligger på Jæren.

Åtte person på perrongen på Bø stasjon. Blå himmel og sol. I bakgrunn et gult stasjonshus. I forgrunn en dame i grønn kjole med hvit jakke som holder en el-sykkel. Bak dammen står det syv andre personer. Bak disse kan du skimte et mørke blått tog med Go-Ahead Nordic logo.

Nå kan du leie el-bil og el-sykkel på Bø Stasjon

Vi har en gledelig nyhet til alle innbyggere og tilreisende til Bø. På parkeringsplassen ved Bø stasjon vil du i en periode fremover ha mulighet til å leie el-bil og el-sykkel. Dette er perfekt for deg som trenger bil eller sykkel for en kort eller lengere tur.